BENVINGUDES I BENVINGUTS
A LA BOTIGA VIRTUAL DE LA COORDINADORA

Benvingudes i benvinguts a la Botiga Virtual de la Coordinadora Des d’ací podreu fer les comandes de la vostra escola, amb uns pocs clicks. Hem fet aquesta pàgina per facilitar-vos les operacions. En un futur, podrem obrir aquesta botiga per al públic en general, però de moment, solament es poden fer les comandes des de l’escola.

Instruccions:

 1. Accediu a la pestanya "Entreu" i poseu el vostre correu i contrasenya que us vam facilitar. Si no recordeu la contrasenya, la màquina us en pot enviar una altra (al mateix compte de correu).
 2. Un cop accediu al vostre compte, en el menú superior teniu les diferents categories de productes. Punxeu a qualsevol d’elles, trieu el producte amb un click i poseu la quantitat desitjada (si punxeu “afegir al carret” en posa un, si punxeu “més” podeu triar la quantitat). Demaneu el TOTAL de productes, incloses les mostres. També no oblideu afegir al carret la quantitat de paperetes de rifa que heu venut. L’import total de la comanda HA DE COINCIDIR amb l’import de la transferència o ingrés bancari.
 3. Quan acabeu d’introduir tota la vostra comanda, podeu controlar les quantitats introduïdes accedint al "Carret". Podeu repassar les quantitats i afegir o llevar, si cal.
 4. Confirmeu la vostra comanda i us apareixerà un  resum. Llavors, podeu triar com pagar
  1. Per transferència o ingrés: apareixerà un número de referència. Aneu al vostre banc, feu un ingrés al compte de la Coordinadora, i envieu el justificant bancari a: trobadasafor@fev.org
   ATENCIÓ: Poseu el nom de l'escola i la referència quan feu l'ingrés!!!
  2. Amb la targeta, directament a través d’una passarel·la segura (això us facilita els tràmits)
 5. Si després de fer la comanda, necessiteu demanar algun producte més, podeu fer una segona comanda, ja que una vegada confirmada la comanda, ja no es pot modificar. En aquest cas es generarà una altra comanda diferent, amb una altra referència diferent.
 6. Si teniu algun dubte o incidència, passeu per la pàgina de contacte i ens la feu saber.

Agraïts per la vostra amabilitat. Ens veiem a la Trobada.